• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Ο σκοπός μας

 

Το Μοιράζομαι, είναι η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα κοινωνικής αλληλεγγύης, που βασίζεται στην προσφορά χωρίς μεσάζοντες, φέρνοντας κοντά αυτόν που έχει κάποια ανάγκη, με αυτόν που θέλει και μπορεί να την καλύψει.

Πρόκειται για μία προσπάθεια που στοχεύει να βοηθήσει όλους αυτούς που επιθυμούν να προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους, γνωρίζοντας ότι η προσφορά τους πραγματοποίησε τον σκοπό της και ότι κατάφεραν να κάνουν κάποιον να χαμογελάσει.

Μέσα από το Μοιράζομαι και στηρίζοντας ο ένας τον άλλο γινόμαστε μέρος μιας αλυσίδας αλληλεγγύης όπου το "μοιράζεσθαι" είναι ανάγκη. Η προσφορά εδώ δεν είναι χάρη, αλλά δυνατότητα!! Δυνατότητα να προσφέρεις χαρά σε κάποιον!

Γιατί, υπάρχω σημαίνει συνυπάρχω!!

Προσφέρουμε λοιπόν, ό,τι μπορούμε και ίσως αργότερα κάποιος άλλος προσφέρει σε εμάς αν χρειαστούμε βοήθεια. Αυτή εξάλλου είναι και η μαγεία του να αποτελείς μέρος ενός δικτύου αδελφοσύνης.

 

«Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα. Είναι προικισμένοι με λογική και συνείδηση και οφείλουν να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με πνεύμα αδελφοσύνης».

(1ο άρθρο οικουμενικής διακήρυξης για τα ανθρώπινα δικαιώματα)