• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 11:19

NouPou: "Όλοι μαζί, τρέχουμε με το Μοιράζομαι"

Στις 14 Φεβρουαρίου, το Μοιράζομαι, η Χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα και το Placebo οργανώνουν τα "Χιλιόμετρα Αγάπης"!

 

treksimo

 

Την ημέρα των ερωτευμένων μικροί και μεγάλοι θα τρέξουν όλοι μαζί στη Γλυφάδα. Αφετηρία και τερματισμός στο Placebo με μια ενδιάμεση στάση στη διαδρομή. Η ώρα προσέλευσης είναι στις 9:15 πμ. και η διαδρομή θα είναι 4 χιλιόμετρα ώστε να μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκμάθηση πρώτων βοηθειών για δρομείς, από την Πηγή Πιχάλη, καθώς και tips για σωστή διατροφή από την Αθανασία Τσουμελέκα.
 
Παράλληλα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα αγάπης, μοιράζουμε μαζί το μήνυμα της αλληλεγγύης. Συγκεντρώνουμε αγαθά 1ης ανάγκης για τους. Εθελοντές των Κοινωνικών Δομών Φτώχειας (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο) του Δήμου Γλυφάδας θα βρίσκονται εκεί για να παραλάβουν:

-τρόφιμα
-είδη προσωπικής υγιεινής, καθαρισμού, χαρτικά
-υποδήματα και ρούχα σε καλή κατάσταση (καθαρά και σιδερωμένα)
-φάρμακα
 
Δώρο για όλους τους συμμετέχοντες τσάντα γεμάτη εκπλήξεις και συμμετοχή σε κλήρωση με φανταστικά δώρα από το Myathlete, το Holmes Place Glyfada, το Placebo, την GO2 και την Εθνική Ασφαλιστική. Δήλωση συμμετοχής κάνοντας «join» στο event ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.nou-pou.gr/articles/fitness/oloi-mazi-trexoyme-me-moirazomai/