• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 11:31

Πρώτο Θέμα.gr: "«Μοιράζομαι»: Η βοήθεια όλων είναι πολύτιμη!"

prwto thema

 

Θέλετε να βοηθήσετε συνανθρώπους σας που βρίσκονται σε δεινή θέση και δεν βρίσκετε τον τρόπο; Το «Μοιράζομαι», ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, μέσω μίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας σας δίνει την ευκαιρία να δώσετε ένα χέρι βοήθειας σε εκείνους που το έχουν ανάγκη!

«Η βοήθεια όλων, ανεξαρτήτως είδους ή αξίας, είναι πολύτιμη!» λέει το Μοιράζομαι, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που μέσω μίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας σας δίνει την ευκαιρία να δώσετε ένα χέρι βοήθειας σε εκείνους που το έχουν ανάγκη!

Αν θέλετε να προσφέρετε την βοήθεια σας και δεν γνωρίζετε τον τρόπο ή ακόμα αμφιβάλλετε αν η προσφορά σας θα φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό της, η ομάδα του Μοιράζομαι σας φέρνει κοντά με ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 


Το Μοιράζομαι γεννήθηκε το 2013 και βασίζεται στην προσφορά χωρίς μεσάζοντες, με διαφάνεια, απευθείας στον ενδιαφερόμενο. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας,  moirazomai.gr, συγκεντρώνονται, καταγράφονται και κατόπιν ελέγχου δημοσιεύονται οι ανάγκες φιλανθρωπικών οργανώσεων αλλά και ιδιωτών. 

Η προσφορά μέσω του Μοιράζομαι βασίζεται όχι μόνο στην υλική βοήθεια, αλλά και στην προσφορά υπηρεσιών και εθελοντισμού. Μπορεί κάποιος να μοιραστεί υλικά όπως φάρμακα, τρόφιμα, βιβλία αλλά και υπηρεσίες όπως ιατρικές εξετάσεις, μαθήματακαι ψυχολογική υποστήριξη.

Λεωφ. Βουλιαγμένης 85, 166 74, Γλυφάδα, τηλ. 2109607721,email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.moirazomai.gr

http://www.protothema.gr/greece/article/354508/moirazomai-i-voitheia-olon-einai-polutimi-/