• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 11:35

NouPou: "Μοιράζομαι: Υπάρχουν και ΜΚΟ που αξίζουν το σεβασμό σου"

noupou

Η συζήτηση γύρω από τις ΜΚΟ, το ρόλο τους στον πολιτικό βίο του τόπου και τη σχέση τους με τα πολιτικά πρόσωπα καλά κρατεί. Όμως, δεν κρύβονται σκάνδαλα πίσω από όλες τις προσπάθειες για βοήθεια σε όσους την έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα ήταν υποκρισία και υπεκφυγή από όλους μας, να νομίζουμε ότι κάθε μη κερδοσκοπικός οργανισμός σου δίνει τροφή για δεύτερες σκέψεις.

 

Το Moirazomai.gr για παράδειγμα σου δίνει μόνο καλές σκέψεις. Και αυτές που κάνουν οι άνθρωποι που το εμπνεύστηκαν και το έκαναν πράξη πριν μερικούς μήνες και αυτές που κάνουμε όλοι εμείς, όταν κοιτάζουμε, παρατηρούμε και ενίοτε (πολύ πιο σπάνια) ακολουθούμε τέτοιες προσπάθειες. Οκ, δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις τίποτα σε αυτήν την περίπτωση, απλώς να βοηθήσεις. 


 

Το Μοιράζομαι γεννήθηκε το 2013 και βασίζεται στην προσφορά χωρίς μεσάζοντες, με διαφάνεια, απευθείας στον ενδιαφερόμενο. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που μέσω μίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας φέρνει κοντά όποιον έχει κάποια ανάγκη με αυτόν που θέλει και μπορεί να την καλύψει. Συγκεντρώνονται, καταγράφονται και κατόπιν ελέγχου δημοσιεύονται οι ανάγκες φιλανθρωπικών οργανώσεων αλλά και ιδιωτών.

Η προσφορά μέσω του Μοιράζομαι βασίζεται όχι μόνο στην υλική βοήθεια, αλλά και στην προσφορά υπηρεσιών και εθελοντισμού. Η βοήθεια όλων, ανεξαρτήτως είδους ή αξίας, είναι πολύτιμη! Μπορεί κάποιος να μοιραστεί υλικά όπως φάρμακα, τρόφιμα, βιβλία αλλά και υπηρεσίες όπως ιατρικές εξετάσεις, μαθήματα, ψυχολογική υποστήριξη, ακόμα και μία αγκαλιά που κάποιος έχει ανάγκη. 

http://www.nou-pou.gr/articles/yphresies/moirazomai-yparxoyn-kai-mko-poy-a3izoyn-sebasmo-soy/