• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 11:44

TLife: "Η ευτυχία ποτέ δεν μειώνεται όταν τη μοιράζεσαι..."

tlife

"Χιλιάδες κεριά μπορούν να αναφτούν από μονάχα ένα κερί και η ζωή αυτού του κεριού δεν θα μικρύνει. Η ευτυχία ποτέ δεν μειώνεται με το να τη μοιράζεσαι..." Αυτό αποφάσισαν να κάνουν πράξη δυο φίλοι και πραγματικά είναι από τις λίγες ενέργειες στο διαδίκτυο που με έχει αγγίξει τόσο.

 

tlife2

 

Ίσως εγώ να μη χρειάζεται να πω πολλά αφού μπαίνοντας στο moirazomai.gr θα καταλάβεις το σκοπό ύπαρξης και την ιδέα... Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιόμαστε ελεύθεροι και ίσοι απέναντι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα.

It's a fact

https://youtu.be/OmLNs6zQIHo

Κι αν κάποιος συνάνθρωπός μας για οποιοδήποτε λόγο έχει χάσει αυτά που δικαιούται, είναι χρέος μας να τον βοηθήσουμε εμείς οι "δυνατότεροι". Ακόμη και μια αγκαλιά να μοιραστείς αμέσως νιώθεις κι εσύ ο ίδιος καλύτερα...

tlife3

 

Όταν μου έστειλε μια φίλη αυτό το site να το δω, ήταν λίγο πριν από τις γιορτές αλλά αποφάσισα να γράψω για αυτό τώρα, που όλοι λίγο - πολύ ξεχνάμε την ανάγκη του άλλου. Ο Γιώργος και ο Στάθης λοιπόν, συνειδητοποίησαν ότι θέλουν να προσφέρουν τη βοήθειά τους κάπου που να υπάρχει πραγματική ανάγκη, αλλά δεν γνώριζαν τον τρόπο, ούτε αν η προσφορά τους θα έφτανε σίγουρα στον προορισμό της! Μοιράστηκαν τον προβληματισμό τους με τους ανθρώπους γύρω τους και δημιούργησαν μια ομάδα για να σκεφτούν πώς θα μπορούσαν να συμπληρώσουν το κομμάτι του παζλ που έλειπε. 

 

tlife4

 

Έφτιαξαν λοιπόν, μια πλατφόρμα που απευθύνεται σε ανθρώπους όπως οι ίδιοι, που θέλουν να βοηθήσουν απευθείας κάποιον, ώστε να ξέρουν με σιγουριά ότι η βοήθειά τους εκπλήρωσε το σκοπό της. Η πλατφόρμα αυτή συγκεντρώνει τις ανάγκες των ανθρώπων που χρειάζονται υποστήριξη και δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θελήσει, να τις καλύψει άμεσα. Κάπως έτσι λοιπόν, γεννήθηκε το Μοιράζομαι!

Και μοιράζομαι σημαίνει... ευτυχία!

 

tlife5

http://www.tlife.gr/Article/news-moirazomaigr/169-176-56272.html