• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 09:44

Το τετραήμερο ευτυχίας του Μοιράζομαι!

Το Μοιράζομαι αποφάσισε να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας, μοιράζοντας για τέσσερις ημέρες ευτυχία, σε συνεργαζόμενους φιλανθρωπικούς οργανισμούς με σπουδαίο έργο και μεγάλες ανάγκες. Την Πέμπτη, η Τατιάνα και η Σοφία επισκέφθηκαν τη Γέφυρα Ζωής, την Παρασκευή, η Κατερίνα και η Βανέσα την Ανάσα Ζωής, το Σάββατο, η Κατερίνα με την Τατιάνα και την Μαρίτα την Κοινωνική Κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" και προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης συμμετέχοντας ταυτόχρονα στην καθημερινότητα τους! Το 4ημερο "έκλεισε" την Κυριακή 23/03 στο Κέντρο της Γης. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την "Μπουγάδα της Ευτυχίας" και ενημερώθηκαν για το έργο μας.

Πέμπτη 20 Μαρτίου

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 20 Μαρτίου, από το απόγευμα, οι εθελόντριές μας, βρίσκονταν στη Γέφυρα Ζωής Δυτικού Τομέα στο Περιστέρι, έναν πολυχώρο δραστηριοτήτων παιδιών με νοητική υστέρηση και αυτισμό, που δημιουργήθηκε και λειτουργεί, αποκλειστικά με τη βοήθεια εθελοντών.

Τα κορίτσια μας προσέφεραν αγαθά που είχε ανάγκη η οργάνωση, εκ μέρους όλης της Ομάδας του Μοιράζομαι, και συμμετείχαν στις δραστηριότητες, μαζί με τους ανθρώπους της Γέφυρας Ζωής, παίζοντας με τα παιδιά! Τα παιδιά χόρεψαν, έπαιξαν, ζωγράφισαν, διηγήθηκαν ιστορίες και έφτιαξαν ινδιάνικα στεφάνια με τα κορίτσια! Όπως είπε η Τατιάνα και η Σοφία ήταν ο πιο όμορφος τρόπος για να περάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας!

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο Κο Διονύση Γουράνιο, την εθελόντρια κοινωνική λειτουργό Κα Εβελίνα Καλλιμάνη και όλους τους ανθρώπους της Γέφυρας Ζωής για τη φιλοξενία. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους στην πολύ αξιόλογη προσπάθεια τους.

21 Μαρτίου 2014

Δεύτερη μέρα του 4ήμερου ευτυχίας και οι εθελόντριες μας επισκέφθηκαν την Ανάσα Ζωής. Η Ανάσα ζωής στηρίζει 600 οικογένειες που ζουν στα όρια της φτώχειας, στην περιοχή του Κορυδαλλού. Η Βανέσα και η Κατερίνα προσέφεραν, εκ μέρους όλης της Ομάδας του Μοιράζομαι, τρόφιμα τα οποία δόθηκαν στις υποστηριζόμενες οικογένειες.

Ευχαριστούμε πολύ τις Κυρίες Αλέκα, Λαμπροπούλου και Κανελλοπούλου για τη φιλοξενία. Από την αρχή της ίδρυσης του Μοιράζομαι, η συνεργασία με την Ανάσα Ζωής είναι εξαιρετική και έχουν λάβει βοήθεια πολλοί συνάνθρωποι μας. Και θα συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια να βοηθήσουμε πολλούς περισσότερους!

22 Μαρτίου 2014

Το Μοιράζομαι γίνεται "'Αλλος 'Ανθρωπος", μαγειρεύοντας στην Κοινωνική Κουζίνα. Την τρίτη ημέρα ευτυχίας και οι εθελοντές μας βρέθηκαν στο Θησείο για να προσφέρουν τρόφιμα και να μαγειρέψουν μαζί με τον "Άλλο άνθρωπο" στην Κοινωνική Κουζίνα. Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές του "Άλλου ανθρώπου" για τη φιλοξενία και την ζεστασιά τους!

 

 Επιστροφή