• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 09:50

3ο Διεθνές Συνέδριο για τη Φιλανθρωπία του ΙΣΝ

Ένα μοναδικό θέαμα από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Το Μοιράζομαι είχε την τιμή να παρεβρεθεί στις 25 Ιουνίου στην εναρκτήρια εκδήλωση του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου για τη Φιλανθρωπία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος!

Η πρόσκληση του ΙΣΝ αναφερόταν στην πρώτη χορογραφία που θα παρουσιαζόταν στο εργοτάξιο στο Ν.Φάληρο, στο Κέντρο Πολιτισμού, από τη Λυρική Σκηνή. Σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμασταν το υπερθέαμα που παρακολουθήσαμε! Κάτω από τους ήχους κλασσικής μουσικής από την ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, οι δέκα γιγάντιοι γερανοί που συμμετέχουν στην υλοποίηση του τεράστιου αυτού έργου, 'χόρεψαν' σε απόλυτη αρμονία.

Τα λόγια του Κύριου Δρακόπουλου, Προέδρου του Ιδρύματος αλλά και του αρχιτέκτονα, Κύριου Renzo Piano, μας έκαναν να νιώσουμε εθνικά υπερήφανοι, να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον και να περιμένουμε με ακόμα περισσότερη ανυπομονησία, την ολοκλήρωση του έργου.

Στις 26 και 27 Ιουνίου ακολούθησε το 3ο Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο του ΙΣΝ για την Κοινωφελή Δράση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Το συνέδριο, στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 90 Έλληνες και ξένοι ομιλητές, πραγματεύτηκε μέσω 20 θεματικών συζητήσεων και ομιλιών, τρία κυρίως ζητήματα που απασχολούν τόσο την ελληνική κοινωνία, όσο και την παγκόσμια κοινότητα: 1. Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων: Το φαινόμενο της ανεργίας των νέων και πρωτοβουλίες δημιουργίας νέων ευκαιριών για τη νέα γενιά 2. Φιλανθρωπία και Ηθική 3. Τέχνες και Πολιτισμός: Δημιουργικά Κεφάλαια και η οικονομική και κοινωνική σημασία τους.

Ευχαριστούμε για την μοναδική εμπειρία και για το πραγματικό ενδιαφέρον περιεχόμενο του Συνεδρίου!

 

 Επιστροφή