• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 12:29

Συνεργασία και Αλληλεγγύη!

 

image1

Η ομάδα του Μοιράζομαι δεν θα μπορούσε να μην αναλάβει δράση για τη στήριξη των προσφύγων που δοκιμάζονται σκληρά.

Αφού ενημερωθήκαμε πλήρως για τις τρέχουσες ανάγκες των συνανθρώπων μας που φιλοξενούνται στο παλαιό αεροδρόμιο Ελληνικού, από την εθελόντρια κα Νιόβη Τσόγια, επιλέξαμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας στοχευμένα,  καλύπτοντας ανάγκες στον τομέα της υγιεινής. Το Μοιράζομαι διέθεσε μεγάλες ποσότητες απαραίτητων ειδών καθαρισμού και εξοπλισμού, ενδεικτικά κάδους, απορρυπαντικά, χαρτιά υγείας, γάντια latex, μάσκες, σακούλες απορριμμάτων, σκούπες κ.α., ώστε να μπορούν οι συνάνθρωποι μας να φιλοξενηθούν στους χώρους αξιοπρεπώς.

Στην αναζήτηση μας να αγοράσουμε όλα αυτά τα προϊόντα κάναμε έναν εξαιρετικό σύμμαχο, την εταιρεία CLEANIT Ε.Π.Ε. Γ. Τσιτσιλώνη και Ν. Παπαδόπουλoυ, οι οποίοι μόλις τους μεταφέραμε την εικόνα με τις ελλείψεις εκεί, αμέσως θέλησαν να συνεργαστούν μαζί μας και να καλύψουν ανάγκες για καθαριστικά όλων των ειδών (περισσότερα στο thankubox).

Παράλληλα, η ομάδα του Μοιράζομαι συνεχίζει καθημερινά να συντονίζει την προσπάθεια ιδιωτών φίλων, οι οποίοι έχουν ευαισθητοποιηθεί και θέλουν να στηρίξουν κι εκείνοι όσο μπορούν τους πρόσφυγες.

Όπως μας είπαν οι εθελοντές, οι ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι πολυάριθμες, μεταβάλλονται καθημερινά και χρειάζεται ιδιαίτερος συντονισμός για την παράδοση αγαθών ή/και εθελοντικής βοήθειας.

 

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους όσους προσφέρουν για το σκοπό αυτό, ΜΚΟ, εθελοντές, εταιρείες, πολίτες … και δίνουν καθημερινά το μάθημα της αλληλεγγύης!