• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 16:06

Να ζήσεις Χριστιάννα!

 

 

Η Φρόσω ζει στο Περιστέρι με τα δύο ανήλικα παιδιά της. Στο διπλανό διαμέρισμα κατοικεί ο αδερφός της με τη δική του οικογένεια: τη σύζυγο του και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους. Και οι δύο οικογένειες αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες. Φίλοι του Μοιράζομαι ανταποκρίθηκαν στο παρελθόν σε ανάγκες της Φρόσως. Εξακολουθούσε όμως να υπάρχει ανάγκη για ρούχα για τα παιδιά. Και η Φρόσω αποφάσισε να αναρτήσει αγγελία και για τα ανήψια της ώστε να καλυφθεί και η δική τους ανάγκη και να μην μείνουν παραπονεμένα.

Ένα νεαρό ζευγάρι, ο Θάνος και η Κατερίνα, ήταν καλεσμένοι στη βάφτιση του μωρού αγαπημένων τους φίλων. Και αποφάσισαν να προσφέρουν σαν δώρο στην μικρή Χριστιάννα, την κάλυψη της ανάγκης των παιδιών των δύο οικογενειών. Όταν οι οικογένειες έλαβαν τις δωροεπιταγές που προσέφεραν ο Θάνος και η Κατερίνα, μία μικρή γιορτή στήθηκε στο Περιστέρι! Τα παιδιά λαμποκοπούσαν από χαρά και αποφάσισαν με τη σειρά τους να ετοιμάσουν ένα δώρο στη Χριστιάννα. Της ετοίμασαν μοναδικές ζωγραφιές με υπέροχες ευχές, που είμαστε σίγουροι ότι θα την κάνουν πολύ χαρούμενη όταν μεγαλώσει και μπορέσει να τις διαβάσει!

Εκ μέρους των δύο οικογενειών και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Θάνο και την Κατερίνα για την κίνηση τους αυτή! Είχαν λάβει ένα παρόμοιο δώρο στο γάμο τους πρόσφατα και χαιρόμαστε πολύ που αποφάσισαν να συνεχίσουν αυτόν τον κύκλο αγάπης! Και φυσικά θα θέλαμε να ευχηθούμε στους γονείς της Χριστιάννας! Να σας ζήσει!!!