• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 17:28

Τα γενέθλια του Κυριάκου γιορτάστηκαν σε Ασπρόπυργο και Λυκόβρυση!

Όλο και περισσότεροι φίλοι του Μοιράζομαι ακολουθούν την πρόταση μας "Δώρα". Έτσι, προσφέρουν ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους τους, που τους εκπλήσσει ευχάριστα! Αυτό συνέβη και με τον Κυριάκο που είχε τα γενέθλια του την Παρασκευή που μας πέρασε. Ο φίλος του Γιώργος αποφάσισε να του κάνει διπλο δώρο: κάλυψε την ανάγκη της οικογένειας της Βασιλικής και της οικογένειας του Δημήτρη.

Η Βασιλική ζει στον Ασπρόπυργο με τους γονείς της, την κόρη της και την αδελφή της που είναι ΑΜΕΑ. Οι συνθήκες διαβίωσης τους είναι πολύ δύσκολες και υπάρχουν και μεγάλα θέματα υγείας. Σαν πρωταρχική ανάγκη είχαν θέσει την κουζίνα. Όταν η Βασιλική ενημερώθηκε ότι βρέθηκε άνθρωπος να καλύψει αυτή την ανάγκη τους, χοροπήδαγε σαν μικρό παιδί και είπε χαρακτηριστικά: "Σε κάθε πιάτο φαγητό που θα μαγειρεύω, θα ευλογώ τους δύο φίλους. Εκείνον που είχε τα γενέθλια του και εκείνον που αποφάσισε να του κάνει τέτοιο δώρο."

Ο Δημήτρης κατοικεί στη Λυκόβρυση με τη σύζυγο του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους. Δυστυχώς είναι πολύ καιρό άνεργοι και όσο και αν προσπαθούν, είναι ακατόρθωτο για εκείνους να καλύψουν ακόμα και βασικές τους ανάγκες. Η έκκληση τους ήταν άμεση βοήθεια σε τρόφιμα. Με τη δωροεπιταγή που έλαβαν, μπόρεσαν μετά από καιρό να ψωνίσουν τα απαραίτητα και να απολαύσουν ένα χαρούμενο οικογενειακό τραπέζι.

Εκ μέρους των δύο οικογενειών και της Ομάδας του Μοιράζομαι, συγχαρητήρια στο Γιώργο που αποφάσισε να κάνει τόσο όμορφα δώρα στο φίλο του! Ελπίζουμε να μιμηθούν και άλλοι την ευαισθησία του! Και φυσικά, χαρούμενα γενέθλια στον Κυριάκο! Μας είπε ότι ήταν το ομορφότερο δώρο που έλαβε ποτέ!!!