• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 14:54

Ο γάμος της Κλαίρης και του Ανδριανού και η έκπληξη στους καλεσμένους τους!

Η Μαρία ζει στη Γαβαλού Αγρινίου με τα 3 παιδιά της. Πρόκειται γαι μονογονεϊκή οικογένεια, η μητέρα είναι άνεργη και δεν λαμβάνει καμία βοήθεια. Ο 16χρονος γιος της έχει την σπάνια μυική δυστροφία Duchenne και βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Είναι απαραίτητο να κάνει φυσικοθεραπείες, τουλάχιστον δύο εβδομαδιαίως. Η Μαρία όμως δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τις καλύψει και ο νεαρός είχε αρχίσει να εμφανίζει αγκυλώσεις. Δυσκολευόταν πολύ να χειριστεί πλέον μόνος του το αναπηρικό αμαξίδιο του.

Ένα νεαρό ζευγάρι, ο Ανδριανός και η Κλαίρη παντρεύτηκαν πριν λίγες εβδομάδας. Αποφάσισαν να κάνουν κάτι ξεχωριστό: αντί για μπομπονιέρες, επιθυμούσαν να καλύψουν μία ανάγκη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκες. Και το έπραξαν μέσω του Μοιράζομαι. Κάλυψαν τις φυσικοθεραπείες του γιου της Μαρίας για τρεις μήνες!

Εκ μέρους της οικογένειας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στον Κύριο και την Κυρία Γκιώνη. Συγχαρητήρια για την πράξη σας αυτή, που δεν είναι καθόλου συνηθισμένη και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Είμαστε σίγουροι ότι χαροποίησε και τους καλεσμένους σας! Σας ευχόμαστε ότι ομορφότερο στη νέα, κοινή σας ζωή. Να ζήσετε!!!