• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 15:10

Κάλυψε τη χειρουργική επέμβαση συνανθρώπου μας!

Όταν ο Κύριος Στέλιος ήρθε στα γραφεία μας, ήταν απελπισμένος. Επιχειρηματίας στο παρελθόν, αντιμετώπισε όπως και πολλοί άλλοι τεράστια οικονομικά προβλήματα και η ζωή του διαφοροποιήθηκε δραματικά. Δεν είχε πλέον τη δυνατότητα να καλύψει βασικές ανάγκες του, το κόστος μιας επέμβασης ήταν απαγορευτικό για εκείνον. Και ήταν άμεση ανάγκη να χειρουργηθεί για βουβωνική κήλη, η επέμβαση είχε προγραμματιστεί από το γιατρό του για την επόμενη ημέρα!

Ούτε εμείς οι ίδιοι δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να βρεθεί λύση στην ανάγκη του Κύριου Στέλιου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είχαμε λιγότερο από 24 ώρες στη διάθεση μας. Και όμως, μία ώρα μετά την ανάρτηση της αγγελίας του, χτύπησε το τηλέφωνο που μας έκανε τόσο χαρούμενους! Ένας φίλος του Μοιράζομαι ανταποκρίθηκε τόσο άμεσα και δήλωσε ότι θα καλύψει το κόστος της χειρουργικής επέμβασης.

Εκ μέρους του Κύριου Στέλιου και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στο μέλος μας! Είναι απίστευτα συγκινητική η ανταπόκριση φίλων του Μοιράζομαι, ειδικά σε ανάγκες υγείας και είναι πραγματικά τιμή μας να σας έχουμε δίπλα μας στην προσπάθεια για τους συνανθρώπους μας!