• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 16:03

Συγκινητική έκφραση αλληλεγγύης μέσω του Μοιράζομαι!

Η Παρασκευή είναι μητέρα τριών ανήλικων παιδιών. Ήρθε στο Μοιράζομαι για να ζητήσει βοήθεια σε κάλυψη αναγκών των παιδιών της. Ο 6χρονος γιος της, ο Άγγελος, είχε ανάγκη από ορθοδοντική εξέταση και σιδεράκια. Επίσης, η οικογένεια χρειάζεται κουκέτα για τα 3 παιδιά. Οι 2 1/2 ετών δίδυμες αδερφούλες του Άγγελου μεγαλώνουν και δεν χωράνε πλέον στις κούνιες τους. Αναρτήσαμε τις αγγελίες της Παρασκευής και περιμέναμε μαζί της την ανταπόκριση φίλων του Μοιράζομαι.

Αυτό που συνέβη στη συνέχεια, ήταν κάτι που δεν είχαμε αντιμετωπίσει ξανά. Η Παρασκευή μας κάλεσε λίγες μέρες μετά. Νομίζαμε ότι ήθελε να μας αναφέρει κάτι για τις δικές της ανάγκες. Όμως, μας ενημέρωσε ότι είχε διαβάσει στην ιστοσελίδα μας μία αγγελία, η οποία αφορούσε παιδικό καροτσάκι. Ήταν μία αγγελία του "Κρίκου Αγάπης". Μία άπορη οικογένεια που στηρίζει η εθελοντική ομάδα είχε ανάγκη από ένα καροτσάκι μεταφοράς διδύμων. Η Παρασκευή λοιπόν, ήθελε να προσφέρει ένα καροτσάκι των μωρών της, που δεν της χρησίμευε πια. Πριν καν λάβει βοήθεια για τις ανάγκες των δικών της παιδιών, φρόντισε και βοήθησε τα παιδιά μίας άλλης άπορης οικογένειας!

Εκ μέρους του "Κρίκου Αγάπης" και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να πούμε συγχαρητήρια και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Παρασκευή για την ευαισθησία και γενναιοδωρία της! Το μήνυμα αλληλεγγύης που μας μετέδωσε ήταν πολύ συγκινητικό και ελπίζουμε να την μιμηθούν και άλλοι!!!