• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 15:26

Του χάρισε ελπίδα και χαμόγελο!

Ο Κωνσταντίνος είναι 32 ετών. Είναι άπορος, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του. Έχει Ηπατίτιδα Β'. Από τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί, του έχουν προκληθεί πολλαπλά θέματα υγείας: κίρρωση και υπερπλασία του ήπατος, προβλήματα στην μέση και στο πόδι του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βαδίσει σωστά. Επιπλέον, έχει χάσει τα περισσότερα δόντια του. Δεν μπορεί να μιλήσει και να φάει σωστά και φυσικά, σαν νέος άνθρωπος που είναι, νιώθει πολύ άβολα για την εμφάνιση του.

Με τη βοήθεια φίλου του Μοιράζομαι, επισκέπτηκε οδοντίατρο ο οποίος τον εξέτασε και πρότεινε εξαγωγές των χαλασμένων δοντιών και τεχνητές οδοντοστοιχίες. Το κόστος ήταν φυσικά απαγορευτικό για την οικογένεια. Ο ίδιος άνθρωπος που κάλυψε την επίσκεψη και εξέταση του από τον οδοντίατρο προθυμοποιήθηκε να καλύψει και αυτό το κόστος.

Η θεραπεία και οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και σε λίγες εβδομάδες, ο Κωνσταντίνος θα μπορέσει μετά από καιρό να τρώει και να μιλάει σωστά. Και φυσικά να χαμογελάει! Εκ μέρους του Κωνσταντίνου, της οικογένειας του και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε πάρα πολύ το μέλος μας που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμο, για την τόσο σημαντική και γενναιόδωρη συνεισφορά του!!!