• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 15:48

Το Μοιράζομαι στη βάφτιση της Έλενας!

Η Χρύσα είναι μία νεαρή μητέρα που επικοινώνησε μαζί μας πριν λίγους μήνες, ενώ σχεδίαζε τη βάφτιση της κόρης της. Και τα είχε σκεφτεί όλα: τα προσκλητήρια ήταν από τον ΣΠΑΖ (Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων), αντί για δώρα ήθελε να προσφέρουν οι καλεσμένοι δωρεές στο Μοιράζομαι και το φαγητό που θα περίσσευε από τη δεξίωση, θα το διέθετε όπου υπήρχε ανάγκη.

Εθελόντρια του Μοιράζομαι παρεβρέθηκε στη βάφτιση και στη δεξίωση, διένειμε έντυπο υλικό και ενημέρωσε προφορικά τους καλεσμένους. Επίσης, κατέγραψε τα στοιχεία των καλεσμένων ώστε να τους αποστείλουμε αποδείξεις για τις δωρεές τους.

Ενισχύοντας κανείς το Μοιράζομαι, βοηθά να βελτιωθεί το έργο του και να αυξηθούν οι δράσεις του, συμβάλλοντας παράλληλα σε κάποια από τα βασικά λειτουργικά του έξοδα. Μην έχοντας λάβει καμία κρατική ή άλλου είδους επιχορήγηση, η κίνηση της Χρύσας και του συζύγου της Γιώργου ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας και ευχόμαστε κάθε χαρά στην μικρή Έλενα. Να σας ζήσει!