• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 12:12

Η μετακόμιση φίλου του Μοιράζομαι βοήθησε μία πολύτεκνη οικογένεια!

Μία πολύτεκνη οικογένεια από τον Ταύρο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Έχουν τέσσερα παιδιά ενώ μαζί τους κατοικούν και ο παππούς με τη γιαγιά. Ο παππούς είναι νεφροπαθής, η μητέρα έχει επιληψία και ο πατέρας έχασε την εργασία του, καθώς σε περίοδο πολλαπλών κρίσεων της συζύγου του, έπρεπε να είναι κοντά της.

Είχαν πολλαπλές ανάγκες και διαφορετικοί φίλοι του Μοιράζομαι βοήθησαν και τις κάλυψαν. Παρέμενε η ανάγκη τους για οικιακό εξοπλισμό. Φίλος του Μοιράζομαι, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, μετακόμισε πρόσφατα. Μαζεύοντας τα πράγματα του, αναρρωτήθηκε αν όλα αυτά τα αντικείμενα του ήταν απαραίτητα και ανέτρεξε στις αγγελίες του Μοιράζομαι. Αποφάσισε λοιπόν και προσέφερε μεγάλη ποσότητα από μαχαιροπήρουνα, ποτήρια, πιάτα και άλλα αγαθά στην Κωνσταντίνα και την οικογένεια της.

Εκ μέρους της οικογένειας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ το μέλος μας! Και ίσως θα έπρεπε περισσότεροι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του και να προσφέρουμε αγαθά που δεν μας είναι τόσο απαραίτητα, σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη!