• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 16:58

Δράσεις αγάπης από την Intermed S.A.

Σεβόμενη τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, η Φαρμακοβιομηχανία Intermed S.A. προσφέρει την αρωγή της, μέσω εντατικοποιημένων δράσεων για την ενίσχυση και τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Βασική επιδίωξη η ανακούφιση συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη, και οι οποίοι δικαιούνται μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η Διοίκηση της Intermed S.A. προβαίνει σε ενέργειες με στόχο την εξεύρεση λύσης σε προβλήματα που δυσχεραίνουν το έργο Φορέων και Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δεσμευόμενη πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους καθώς οι δύσκολες καθημερινές συνθήκες που όλοι βιώνουμε απαιτούν ευαισθητοποίηση, συστηματική στήριξη και παρουσία.
 
Συνεργάτες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, με επικεφαλής την Υπεύθυνη Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνδράμουν με την παρουσία και συμμετοχή τους τις Δράσεις Αγάπης, κάνοντας πράξη την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Φαρμακοβιομηχανίας.
 
Στο πλαίσιο των Δράσεων Αγάπης προς ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, η Φαρμακοβιομηχανία Intermed S.A. στήριξε τον φιλανθρωπικό οργανισμό Μοιράζομαι, παρέχοντας απευθείας βοήθεια σε τέσσερις οικογένειες που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, διατέθηκαν δωροεπιταγές για τρόφιμα σε δύο οικογένειες στην Αθήνα, μία κουζίνα σε άτομα με ψυχικά προβλήματα υγείας και κρεβάτια με στρώματα σε μονογονεϊκή, πολύτεκνη οικογένεια στον Πύργο Ηλείας.
 
Εκ μέρους των τεσσάρων οικογενειών και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στη Διοίκηση και τους Συνεργάτες της Intermed S.A. Ευχόμαστε και άλλες φαρμακοβιομηχανίες να ακολουθήσουν το λαμπρό τους παράδειγμα.