• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 13:02

Παιχνίδια και χαρά στο Περιστέρι!

Η Φρόσω είναι μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας. Έχει δύο παιδιά. Στο διπλανό διαμέρισμα κατοικεί ο αδερφός της με τη σύζυγό του και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους. Και οι δύο οικογένειες αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Φίλοι του Μοιράζομαι κάλυψαν διάφορες ανάγκες τους τελευταίους μήνες και η ευτυχία ήταν ολοφάνερη στα πρόσωπα των ενηλίκων αλλά και των παιδιών τους.

Η προηγούμενη Πέμπτη όμως ήταν αφιερωμένη μόνο στα έξι παιδιά. Φίλη του Μοιράζομαι επισκέπτηκε το σπίτι της Φρόσως με τα δύο δικά της παιδιά. Ήταν δική τους επιθυμία άλλωστε να χαρίσουν πράγματα που δεν χρειάζονταν πια σε παιδιά που τα είχαν πραγματικά ανάγκη. Μεγάλη ποσότητα από επιτραπέζια και λούτρινα παιχνίδια καθώς και ρούχα, μοίρασαν πολλά χαμόγελα στα παιδιά!

Εκ μέρους των δύο οικογενειών και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε πολύ το μέλος μας που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμο και τα παιδιά της! Ελπίζουμε όλο και περισσότεροι έφηβοι να μιμηθούν το παράδειγμα τους και να προσφέρουν αγαθά που δεν έχουν ανάγκη σε παιδιά που θα τα απολαύσουν πραγματικά!