• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 16:30

Μοίρασαν χαμόγελα σε πολύτεκνη οικογένεια στον Κολωνό!

Η Γιαννούλα είναι άλλη μία μητέρα μονογονεϊκής, πολύτεκνης οικογένειας. Τα μεγάλα της παιδιά δεν μένουν πια μαζί της. Η ζωή της έφερε μεγάλες δυσκολίες. Η πιο τραγική στιγμή ήταν όταν πριν λίγους μήνες, έχασε τη 19χρονη κόρη της. Έτσι, βρέθηκε να μεγαλώνει το 3 μηνών παιδί της αλλά και το 8 μηνών εγγονάκι της, το μωρό της κόρης της που έφυγε τόσο νωρίς. Μαζί τους ζει και ο 24χρονος γιος της, ο οποίος έχει θέματα υγείας. Αδυνατεί να καλύψει βασικές τους ανάγκες αλλά σαν προτεραιότητα είχε θέσει τα αγαθά που χρειάζονται τα βρέφη.

Δύο φίλες του Μοιράζομαι επισκέπτηκαν το σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό και το πλημμύρισαν με τα απαραίτητα αγαθά αλλά και πολλή αγάπη! Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κρέας και άλλα τρόφιμα, γάλα, βρεφικές κρέμες και πάνες σε μεγάλη ποσότητα, έδωσαν δύναμη και ελπίδα στη Γιαννούλα. Ένιωσε ότι δεν είναι μόνη, ότι υπάρχουν γύρω της άνθρωποι που νοιάζονται ακόμα!

Εκ μέρους της Γιαννούλας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τις δύο φίλες που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμες, για την ευαισθησία και προσφορά τους!