• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 13:43

Ένα ψυγείο σε άπορη οικογένεια ήταν το δώρο για τη γιορτή του!

Ο Δημήτρης και η Ευαγγελία μένουν στα Κάτω Πατήσια. Έχουν ένα παιδάκι 2 ετών. Είναι άνεργοι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες. Τρέφονται από την Ενορία τους. Όλες τους οι ηλεκτρικές συσκευές αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ειδικά το ψυγείο λειτουργεί σπάνια. Αυτή λοιπόν την ανάγκη τους έθεσαν σαν προτεραιότητα, όταν έστειλαν έκκληση στο Μοιράζομαι. Μέσα στο καλοκαίρι, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να συντηρήσουν τα τρόφιμα που με τόση δυσκολία εξασφαλίζουν.

Ο Κυριάκος είχε πριν λίγο καιρό την ονομαστική του γιορτή. Τέσσερις φίλοι του, η Αγγελική, η Μαρία, ο Δημήτρης και ο Βλάσσης αποφάσισαν να του κάνουν ένα ξεχωριστό δώρο. Έτσι κάλυψαν την ανάγκη της άπορης οικογένειας, προσφέροντας τους ένα ολοκαίνουργιο ψυγείο. Η αντίδραση της Ευαγγελίας ήταν χαρακτηριστική: έκλαιγε, γέλαγε, χοροπήδαγε και μας είπε, "Ένα ψυγείο και μάλιστα καινούργιο για μένα? Κανένας δεν μου έχει προσφέρει ποτέ και τίποτα. Ειδικά κάτι τόσο μεγάλο!".

"Να μοιράζεσαι! Να εκπλήσσεις! Και θα ακολουθήσουν και άλλοι!", λέμε στο Μοιράζομαι, και η Αγγελική, η Μαρία, ο Δημήτρης και ο Βλάσσης το έκαναν πράξη. Εκ μέρους της οικογένειας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά! Και να ευχηθούμε στον Κυριάκο ότι καλύτερο μέσα από την ψυχή μας!