• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 14:18

Με σιδεράκια το πιο όμορφο χαμόγελο!

Η Παρασκευή και ο σύζυγος της έχουν τρία παιδιά. Δίδυμα κοριτσάκια 2 1/2 ετών και τον Άγγελο 6 ετών. Σε επίσκεψη οδοντίατρου στο σχολείο του Άγγελου, η διάγνωση ήταν ότι χεριάζεται να βάλει άμεσα σιδεράκια. Διαφορετικά, θα έπρεπε να κάνει επέμβαση μελλοντικά στην κάτω γνάθο του. Η οικογένεια ήταν απελπισμένη. Δεν μπορούσαν με τίποτα να καλύψουν τέτοιο κόστος.

Μέσω του Μοιράζομαι βρέθηκε εθελοντής παιδοδοντίατρος, ο οποίος εξέτασε αφιλοκερδώς τον Άγγελο και ενημέρωσε την οικογένεια για τις εργασίες που έπρεπε να γίνουν. Απέμενε λοιπόν να βρεθεί ο άνθρωπος που θα κάλυπτε την ανάγκη αυτή.

Η ανάγκη καλύφθηκε από φίλο του Μοιράζομαι που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος αλλά και από την ίδια την Ομάδα του Μοιράζομαι! Η ευτυχία της οικογένειας ήταν πασιφανής! Επισκέπτηκαν τα γραφεία μας μετά το πρώτο ραντεβού του Άγγελου με τον ορθοδοντικό. Το γραφείο μας πλημμύρισε παιδικές φωνές και χαμόγελα, τα τρία παιδιά της οικογένειας έπαιξαν μαζί μας και μας μοίρασαν πολλές αγκαλιές και φιλιά!

Εκ μέρους της οικογένειας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε πολύ τον ανώνυμο φίλο μας που προχώρησε στην κάλυψη αυτής της ανάγκης μαζί μας. Ο Άγγελος ανυπομονεί να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση και θα μας μοιράσει το πιο ωραίο χαμόγελο-με σιδεράκια!!!