• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014 14:48

Η ανταπόδοση της Στέλλας!

ID-10080092

 

Η Στέλλα είναι η μητέρα μίας μονογονεϊκής, πολύτεκνης οικογένειας που στηρίζουμε. Δεν μπορεί να εργαστεί καθώς ο μικρός γιος της, ηλικίας 2 ετών, αντιμετωπίζει ψυχοκινητικά προβλήματα και την χρειάζεται διαρκώς δίπλα του. Μην έχοντας κανένα εισόδημα, ζήτησε βοήθεια μέσω του Μοιράζομαι. Και όντως, αρκετοί φίλοι μας φρόντισαν να καλύψουν ανάγκες της. Η Στέλλα ήταν πανευτυχής κάθε φορά που παραλάμβανε αγαθά. Νιώθοντας απέραντη ευγνωμοσύνη, μας έλεγε κάθε φορά, πόσο πολύ θέλει να ανταποδώσει, προσφέροντας σε κάποιον άλλον που βρίσκεται σε ανάγκη.

Και η ευκαιρία αυτή της δόθηκε όταν παρουσιάστηκε η ανάγκη της οικογένειας της Αγγελικής! Πρόκειται για μία πολύτεκνη οικογένεια που κατοικεί στον Κολωνό και έκανε έκκληση για ψυγείο. Δεν είχαν που να συντηρήσουν τα τρόφιμα τους. Η Στέλλα είχε να διαθέσει το παλιό της ψυγείο και το έκανε με όλη της την καρδιά!

Εκ μέρους της Αγγελικής, της οικογένειας της και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να ευχαριστήσουμε με όλη μας την καρδιά  τη Στέλλα. Η γενναιοδωρία της, παρά τις δικές της δύσκολες συνθήκες, είναι μοναδική!