• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παρασκευή, 08 Αυγούστου 2014 13:36

Άμεση κινητοποίηση για τα φάρμακα του Φωτάκου!

ID-100268405

 

Η Στέλλα είναι η μητέρα μίας μονογονεϊκής, πολύτεκνης οικογένειας. Μεγαλώνει μόνη της τα 3 ανήλικα παιδιά της. Ο 2χρονος γιος της αντιμετωπίζει ψυχοκινητικά προβλήματα. Χρειάζεται τη διαρκή προσοχή και φροντίδα της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εργαστεί. Φίλοι του Μοιράζομαι κάλυψαν διάφορες ανάγκες της οικογένειας και η Στέλλα και τα παιδιά ήταν πολύ χαρούμενοι. Πριν λίγες μέρες όμως, η Στέλλα μας κάλεσε και έκανε δραματική έκκληση για τα φάρμακα του 2χρονου παιδιού. Η θεραπευτική αγωγή καλύπτεται από το βιβλιάριο Πρόνοιας που έχουν. Όμως ο γιατρός που παρακολουθεί τον μικρό απουσιάζει με θερινή άδεια, το ραντεβού καθυστερούσε και υπήρχε μεγάλος φόβος να μην προμηθευτεί τα φάρμακα έγκαιρα. Πρόκειται για θεραπεία για επιληψία και ήταν απαραίτητο να βρεθούν άμεσα.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και οι εθελοντές μας αγχώθηκαν. Με τον περισσότερο κόσμο να απουσιάζει λόγω των διακοπών, δεν μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι ότι θα βρισκόταν κάποιος να καλύψει την ανάγκη τόσο άμεσα. Και όμως, για άλλη μία φορά, οι φίλοι του Μοιράζομαι μας εξέπληξαν ευχάριστα. Μέλος μας που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμο, φρόντισε να προμηθευτεί το απαραίτητο σκεύασμα την ίδια κιόλας ημέρα και το απέστειλε στη Στέλλα. Η ανακούφιση και χαρά όλων μας ήταν απερίγραπτη!

Εκ μέρους της Στέλλας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε πάρα πολύ  το ανώνυμο μέλος μας που ευαισθητοποιήθηκε και φρόντισε για την υγεία του μικρού Φωτάκου!!!