• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 17:20

Ένα δώρο γενεθλίων έφερε ευτυχία σε οικογένεια στην Πάτρα!

20140915 175427 

Η Ελένη είναι μητέρα 4 παιδιών, τα 3 από τα οποία ζουν μαζί της. Είναι σε διάσταση εδώ και 5 χρόνια και μεγαλώνει τα παιδιά της χωρίς την παραμικρή βοήθεια. Είναι άνεργη και η κατάσταση τους είναι πάρα πολύ δύσκολη. Τη συγκεκριμένη περίοδο, αυτό που την άγχωνε ήταν η προμήθεια των σχολικών ειδών για τα παιδιά. Ο μικρός της γιος θα πάει έκτη δημοτικού, ο άλλος της γιος Γ' Λυκείου και η κόρη της πρώτη χρονιά στα ΤΕΙ.

Δύο αδέλφια, φίλοι του Μοιράζομαι, αποφάσισαν να κάνουν ένα ξεχωριστό δώρο στην μητέρα τους για τα γενέθλια της. Κάλυψαν την ανάγκη των παιδιών της Ελένης για σχολικά είδη και επιπλέον τους προσέφεραν είδη προσωπικής υγιεινής και καθαρισμού. Χθες η ευτυχία χτύπησε την πόρτα της μονογονείκής οικογένειας στην Πάτρα και ειδικά ο μικρός Βασίλης, ήταν ο πιο χαρούμενος από όλους! Δεν κοιμήθηκε το Σάββατο το βράδυ από την ανυπομονησία του!

Εκ μέρους της οικογένειας αλλά και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να ευχηθούμε χαρούμενα γενέθλια στην μητέρα των φίλων μας, που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι. Και να ευχαριστήσουμε και συγχαρούμε τους ίδιους για το μοναδικό δώρο που προσέφεραν στην μητέρα τους αλλά και στην οικογένεια της Ελένης!