• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 16:41

Επιστροφή στα θρανία με χαμόγελο!

20140917 165610 copy2

 

Ο Δημήτρης είναι κάτοικος Λυκόβρυσης. Και εκείνος αλλά και η σύζυγος του είναι άνεργοι. Έχουν 3 παιδιά, 7, 14 και 16 ετών. Μένουν σε ενοικιαζόμενη οικία και έχουν απλήρωτα ενοίκια. Στο πρόσφατο παρελθόν, φίλοι του Μοιράζομαι είχαν καλύψει ανάγκες της οικογένειας, όπως τρόφιμα και ρουχισμός. Μόλις έφτασε ο Σεπτέμβριος, οι δύο γονείς αγχώθηκαν για μία διαφορετική ανάγκη: αυτή των σχολικών ειδών. Η κόρη τους μας ξεκίνησε τη Β' Δημοτικού και οι γιοι τους πηγαίνουν Γ' Γυμνασίου και Β' Λυκείου. Ήταν αδύνατον να καλυφθούν οι λίστες που δόθηκαν από τους δασκάλους.

Οι εθελοντές του Μοιράζομαι ξεκίνησαν μία μεγάλη προσπάθεια για την κάλυψη σχολικών ειδών. Και με μεγάλη μας χαρά, καταφέραμε να έχουμε μεγάλη ανταπόκριση! Από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν, ήταν δύο αδέλφια, η Αιμιλία και ο Γιάννης. Φρόντισαν να προμηθευτούν όλα τα απαραίτητα για την μικρή κόρη του ζευγαριού. Η Χριστίνα θα πάει από αύριο στο σχολείο της με καινούργια τσάντα, κασετίνα, τετράδια και όλα τα απαραίτητα που ζήτησε ο δάσκαλος. Το κοριτσάκι είναι τρισευτυχισμένο και τη χαρά του μοιράστηκε και η υπόλοιπη οικογένεια!

Εκ μέρους της μικρής Χριστίνας, της οικογένειας της και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Αιμιλία και τον Γιάννη! Χάρη σε εκείνους, το κοριτσάκι επέστρεψε στα θρανία με ένα τεράστιο χαμόγελο!!!