• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 15:45

Η ανάγκη που τον άγγιξε!

ID-10024662

Το Μοιράζομαι είναι ένας ξεχωριστός οργανισμός. Ένα από τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει, είναι ότι δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον, να επιλέξει το είδος της ανάγκης που θα καλύψει: ανάλογα με την κατηγορία της ανάγκης που τον αγγίζει περισσότερο, τις επιθυμίες του, ακόμη και τα κοινά βιώματα που μπορεί να έχει με τον συνάθρωπο που βρίσκεται σε δεινή θέση.

 

Αυτό συνέβη στην περίπτωση του Κύριου Ανδρέα. Ο 50χρονος είναι καρδιοπαθής από το 2005, έχει διαγνωστεί αναπηρία 67% και έκτοτε δεν μπορεί να εργαστεί. Ζει μόνος του, δεν έχει βοήθεια από συγγενείς. Απευθύνθηκε στο Μοιράζομαι γιατί είχε ανάγκη από ένα μικρό κουζινάκι για να μαγειρεύει.

Φίλος του Μοιράζομαι, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, επικοινώνησε με τον Κύριο Ανδρέα. Έχει το ίδιο πρόβλημα υγείας, κοινά προβλήματα και ένιωσε την ανάγκη να καλύψει το αγαθό που χρειαζόταν ο συνάνθρωπος μας. Και το έπραξε άμεσα, δίνοντας του μεγάλη χαρά. Όχι μόνο γιατί μπορεί πλέον να μαγειρεύει αλλά και γιατί ένιωσε ότι δεν είναι μόνος! Μοιράστηκαν πολύ περισσότερα από ένα κουζινάκι, μοιράστηκαν λόγια και συναισθήματα αλληλοκατανόησης. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το ευχαριστήριο γράμμα του!

Εκ μέρους του Κύριου Ανδρέα και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά το ανώνυμο μέλος μας για την ευαισθησία και προσφορά του! Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που συμμερίζεστε, όλο και περισσότερο, τη φιλοσοφία και τα ιδανικά μας. Και νιώθουμε τυχεροί που έχουμε δίπλα μας ξεχωριστούς ανθρώπους!