• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 11:33

Μεγάλη ανταπόκριση για σχολικά είδη προς τον "Κρίκο Αγάπης"!

10382643 782643955111765 4262546813845563896 n

 

Ο "Κρίκος Αγάπης" είναι εθελοντική ομάδα, η δράση της οποίας ξεκίνησε από την περιοχή του Ταύρου αλλά γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μία από τις πρώτες και καλύτερες συνεργασίες του Μοιράζομαι, μαζί έχουμε καταφέρει να καλυφθούν πολλές και σημαντικές ανάγκες συνανθρώπων μας.

Αυτή τη φορά, η έκκληση του "Κρίκου Αγάπης" αφορούσε σχολικά είδη. Κάθε χρόνο διανέμουν αγαθά στα παιδιά άπορων οικογενειών που στηρίζουν. Φέτος, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα, καθώς πολλές εταιρείες δεν ανταποκρίθηκαν σε χορηγίες ή έδωσαν πολύ μικρότερες ποσότητες. Οι εθελοντές ήταν απογοητευμένοι και αγχωμένοι, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα προσέφεραν είδη σε κάποια παιδιά και άλλα, αναγκαστικά, θα τα άφηναν έτσι.

Η ανταπόκριση των φίλων του Μοιράζομαι ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική. Πολλά μέλη μας επικοινώνησαν μαζί μας και προσέφεραν πολλά σχολικά είδη. Κάποια αγαθά έφτασαν ακόμη και από την Ελβετία! Εκ μέρους του "Κρίκου Αγάπης" αλλά και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά  για την ευαισθησία και προσφορά τους! Τα παιδικά χαμόγελα ήταν η καλύτερη "ανταμοιβή" των εθελοντών!