• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 17:32

Ένα παιδικό πάρτυ στο Περιστέρι!

Frosso sxolika

 

Η Φρόσω είναι μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας. Ζει στο Περιστέρι με τα δύο παιδιά της και στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα, κατοικούν ο αδερφός της με τη σύζυγό του και τα 3 ανήλικα παιδιά τους. Και οι δύο οικογένειες αντιμετωπίζουν τρομερά προβλήματα: η ανεύρεση έστω και ενός μεροκάματου είναι καθημερινός αγώνας, τρόφιμα παίρνουν από την Εκκλησία και τη βοήθεια γειτόνων, τα ενοίκια πληρώνονται με πολύ μεγάλη δυσκολία. Από τον Αύγουστο ακόμη, η Φρόσω σκεφτόταν με αγωνία τα σχολικά είδη και πως θα καταφέρει να τα εξασφαλίσει για τα παιδιά της αλλά και τα ανήψια της.

Φίλες του Μοιράζομαι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της Φρόσως και ψώνισαν όλα τα απαραίτητα για τα τέσσερα παιδιά. Ένα αυθόρμητο παιδικό πάρτυ στήθηκε στις εργατικές κατοικίες στο Περιστέρι, με τα παιδιά να χαμογελούν ασταμάτητα και να τακτοποιούν μέχρι αργά το βράδυ, τα αγαθά που τους προσέφεραν τα μέλη μας!

Εκ μέρους των παιδιών, των οικογενειών τους και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ  τις Ελένη και Λίλη για την όμορφη κίνηση τους! Τα παιδικά χαμόγελα είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας και φωτίζουν τις ημέρες μας!!!