• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 13:54

Δύο νεράιδες στο Μοιράζομαι!

Lakonia sxolika   Papadopoulou sxolika

Η Κατερίνα είναι μητέρα μονογονεϊκής, πολύτεκνης οικογένειας. Ζει στη Λακωνία, είναι έγκυος στον 7ο μήνα και έχει τέσσερα ανήλικα παιδιά. Μας κάλεσε απελπισμένη, δεν ήξερε τι να πρωτοπεί, καθώς οι ανάγκες ήταν πολλές και άμεσες. Σκέφτηκε όμως τι θα έκανε πιο χαρούμενα τα παιδιά της. Έτσι, έθεσε σαν προτεραιότητα τα σχολικά είδη. "Να μη νιώθουν και μειονεκτικά ανάμεσα στους συμμαθητές τους", μας ανέφερε.

Δύο φίλες, η Κλαίρη και η Ελεάννα, επιθυμούσαν να καλύψουν μία ανάγκη σχολικών ειδών. Και επέλεξαν τα παιδιά της Κατερίνας, καθώς υπήρχε η δυσκολία της απόστασης, άρα μικρότερες πιθανότητες να την καλύψει κάποιος. Όταν η Κατερίνα παρέλαβε τα αγαθά, μας πήρε συγκινημένη τηλέφωνο. Τα παιδιά απουσιάζαν στο σχολείο και εκείνη τους τα είχε απλώσει στα κρεβάτια τους, να τα βρουν επιστρέφοντας. Όταν επέστρεψαν και αντίκρυσαν τα πράγματα που τους περίμεναν, άρχισαν να χοροπηδούν από χαρά! Μαζί τους και η Κατερίνα!
Ετοίμασαν πανέμορφες ζωγραφιές με νεραϊδόσκονη, όπως μας είπαν, για τις δύο φίλες!

Εκ μέρους της Κατερίνας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ  στην Κλαίρη και την Ελεάννα! Η χαρά των παιδιών είναι και δική μας. Και χαιρόμαστε πολύ που έχουμε και νεράιδες στην οικογένεια του Μοιράζομαι!