• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 13:16

Το Bo Concept αρωγός στην προσπάθεια του Μοιράζομαι!

BoConcept Black UDD

 

Η Ομάδα του Μοιράζομαι δεν επαναπαύεται ποτέ! Προσπαθούμε συνέχεια να καλυφθούν όλο και περισσότερες ανάγκες συνανθρώπων μας. Πολλές από τις ανάγκες αυτές αφορούν οικιακό εξοπλισμό και συγκεκριμένα έπιπλα. Για το λόγο αυτό, ήρθαμε σε επικοινωνία με πολλές εταιρείες επίπλων. Η εταιρεία που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρότασή μας, ήταν η Bo Concept.

Η πρώτη οικογένεια που παρέλαβε αγαθά από την Bo Concept, μέσα στα πλαίσια της υπηρεσίας Give&Save (Υπηρεσία Ανταλλαγής Καναπέ), ήταν η οικογένεια της Στέλλας. Πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια που κατοικεί στη Νίκαια. Η Στέλλα έχει τρία ανήλικα παιδιά. Το μικρότερο, 2 ετών, έχει ψυχοκινητικά προβλήματα και έχει ανάγκη από τη συνεχή φροντίδα της μητέρας του. Για το λόγο αυτό, η Στέλλα δεν μπορεί να εργαστεί και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Είχαν ανάγκη από έναν καναπέ-κρεβάτι, καθώς η μητέρα και ο μικρός κοιμόντουσαν σε ένα μονό κρεβάτι που έσπασε. Επιπλέον, δεν υπάρχει χώρος για ένα διπλό κρεβάτι στον περιορισμένο χώρο της οικίας τους. Παρέλαβαν λοιπόν έναν καναπέ-κρεβάτι, καθώς και μία πολυθρόνα.

Εκ μέρους της οικογένειας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες  στην εταιρεία Bo Concept. Έδωσαν μεγάλη ανάσα και χαρά στην οικογένεια. Ευελπιστούμε να συνεχιστεί η συνεργασία μας και να μοιράσουμε μαζί με την Bo Concept πολλά χαμόγελα, στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκες!