• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 15:48

Ένα τετράχρονο μοντέλο!

ID-100125555

 

Ο Δημήτρης μένει με την οικογένειά του στην περιοχή του Ζωγράφου. Είναι παντρεμένος και έχουν ένα τετράχρονο κοριτσάκι. Δυστυχώς και οι δύο γονείς είναι άνεργοι. Τα δεδομένα της ζωής τους έχουν αλλάξει δραματικά. Πέρα από την οικονομική στενότητα, εξαιτίας της οποίας αδυνατούν να καλύψουν ακόμη και τα απαραίτητα, αντιμετωπίζουν και οι τρεις σοβαρά προβλήματα υγείας.

Φίλος του Μοιράζομαι αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον αδελφό του. Και αντί να ψάξει για το κατάλληλο δώρο σε εμπορικά καταστήματα, επισκέπτηκε την ιστοσελίδα του Μοιράζομαι. Την προσοχή του τράβηξε η αγγελία του Δημήτρη. Και αποφάσισε να καλύψει την ανάγκη της οικογένειας για παιδικά ρούχα, παπούτσια και τρόφιμα. Απέστειλε μία δωροεπιταγή στο ζευγάρι, που με μεγάλη χαρά προμηθεύτηκε όλα τα απαραίτητα για την μικρούλα. Το κοριτσάκι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και όπως αναφέρεται και στο ευχαριστήριο γράμμα "έχει κάνει πολλά μέτρα πασαρέλας, δοκιμάζοντας τα ρουχαλάκια"! Επιπλέον, πήραν μεγάλη ανάσα καθώς το ψυγείο τους γέμισε μετά από καιρό.

Εκ μέρους της οικογένειας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε πολύ  το μέλος μας που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμο, για το ξεχωριστό δώρο του! Είμαστε σίγουροι ότι και ο αδελφός του θα το εκτίμησε ιδιαίτερα!