• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 10:52

Ένα κρεβάτι που ήταν όνειρο ζωής

ID-10083298

 

Μία από τις καλύτερες συνεργασίες που έχουμε, είναι με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Τους τελευταίους μήνες, έχουμε καταφέρει με την ανταπόκρισή σας και σε άψογη συνεργασία με τους κοινωνικούς λειτουργούς της συγκεκριμένης υπηρεσίας, να καλυφθούν πολλές ανάγκες. Οι κοινωνικοί λειτουργοί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και είναι διαρκώς δίπλα στις οικογένειες που στηρίζουν.

Μία από τις οικογένειες αυτές είναι μονογονεϊκή με τρία ανήλικα παιδιά. Η μητέρα είναι ΑμεΑ και άνεργη. Αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και οι συνθήκες διαβίωσής τους είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Η έκκλησή τους αφορούσε ένα διπλό κρεβάτι.

Φίλη του Μοιράζομαι, η οποία επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη, έσπευσε να βοηθήσει προσφέροντας το απαραίτητο αγαθό. Η χαρά της μητέρας ήταν απερίγραπτη. Αν για τους περισσότερους από εμάς, ένα κρεβάτι είναι ένα δεδομένο αγαθό, όπου ξεκουραζόμαστε και ονειρευόμαστε, για κάποιους άλλους το ίδιο το κρεβάτι αποτελεί ένα όνειρο. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που αναφέρει η μητέρα στο ευχαριστήριο γράμμα: "Ευχαριστώ για την κρεβατοκάμαρα που δεν είχα για αρκετά χρόνια. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό".

Εκ μέρους της οικογένειας, της Κοινωνικής Υπηρεσίας Μοσχάτου-Ταύρου και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά  το μέλος μας για την προσφορά του. Έκανε ένα όνειρο πραγματικότητα!