• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 15:43

Για ένα καλύτερο μέλλον!

ID-10049308

 

Η Κυρία Σωτηρία είναι η μητέρα μίας πολύτεκνης οικογένειας. Ζει με τον άντρα της, τα παιδιά και τα εγγόνια τους στη Νίκαια. Δυστυχώς, όλοι είναι άνεργοι, ενώ υπάρχουν και σοβαρά προβλήματα υγείας. Στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά, βρέθηκε ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών, το οποίο προσέφερε δωρεάν φοίτηση του 8χρονου εγγονού, στην τάξη των αγγλικών. Η οικογένεια όμως αδυνατούσε να αγοράσει τα βιβλία.

Οι μέρες περνούσαν και δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση. Τα μαθήματα θα ξεκινούσαν και ο μικρός φίλος μας είχε στενοχωρηθεί, καθώς δεν είχε τα βιβλία. Κυριολεκτικά στο πάρα πέντε, έλαβαν το τηλέφωνο που τόσο περίμεναν. Ο Αντώνης, φίλος του Μοιράζομαι, αναζητούσε να καλύψει μία παρόμοια ανάγκη. Ήρθε σε επαφή με την οικογένεια, αγόρασε όλα τα απαραίτητα και τους τα προσέφερε. Η χαρά του 8χρονου αγοριού ήταν πάρα πολύ μεγάλη και φυσικά μαζί του, συγκινήθηκε και όλη η οικογένεια.

Εκ μέρους της οικογένειας της Κυρίας Σωτηρίας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ  στον Αντώνη. Η συνεισφορά του, ειδικά για την παιδεία ενός μικρού παιδιού, ήταν πάρα πολύ σημαντική!