• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 13:49

Χαρούμενοι μαθητές στο Περιστέρι!

ID-10065322

 

Η Ιωάννα είναι η μητέρα μίας πολύτεκνης οικογένειας. Ζει με τον άντρα της και τα τρία ανήλικα παιδιά τους στο Περιστέρι. Είναι και οι δύο άνεργοι και αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες. Ζουν σε ένα σπίτι γεμάτο υγρασία, οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, ειδικά για τα τρία αγοράκια, ηλικίας 5, 6 και 7 ετών. Αδυνατώντας να καλύψουν βασικές ανάγκες, τα σχολικά είδη φάνταζαν σαν όνειρο που δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί.

Δύο φίλοι του Μοιράζομαι ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση της οικογένειας. Προμηθεύτηκαν όλα τα απαραίτητα αγαθά για τα τρία παιδιά. Από τη στιγμή που η Ιωάννα ανακοίνωσε στα αγοράκια ότι κάποιος θα τους έφερνε τσάντες, κασετίνες, τετράδια και όλα τα υπόλοιπα, εκείνα δεν μπορούσαν να κρύψουν την αγωνία και ανυπομονησία τους. Και όταν τα παρέλαβαν, έμειναν ξάγρυπνα από τη χαρά τους!

Εκ μέρους της οικογένειας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Ζωή και τον Μιχάλη! Η χαρά που προσέφεραν στην οικογένεια ήταν πάρα πολύ μεγάλη και οι μικροί μαθητές δεν σταματούσαν να χαμογελάνε!