• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 17:37

Μήνυμα αλληλεγγύης από την Πάτρα!

ID-100201446

 

Άλλη μία οικογένεια που στηρίζει το Μοιράζομαι, είναι εκείνη της Ευαγγελίας. Η νεαρή κοπέλα είναι παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια. Κατοικούν με το σύζυγό της στα Κάτω Πατήσια και έχουν και ένα αγοράκι 2 ετών. Είναι άνεργοι και οι δύο και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Εκείνο που έθεσαν σαν προτεραιότητα ήταν ρούχα και παπούτσια για το παιδάκι τους.

Ένας κύριος από την Πάτρα τηλεφώνησε στα γραφεία μας. Ζήτησε πληροφορίες για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να καλύψει μία ανάγκη. Επιπλέον, μας εξήγησε ότι και η δική του οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες. Επιθυμούσαν όμως να προσφέρουν τα ρούχα των παιδιών τους που έχουν μεγαλώσει λίγο για το αγοράκι της Ευαγγελίας.

Η αλληλεγγύη μεταξύ των οικογενειών που στηρίζουμε ή από συνανθρώπους μας που έχουν ανάλογες ανάγκες, είναι κάτι που δεν θα σταματήσει ποτέ να μας γεννά ιδιαίτερα συναισθήματα. Εκ μέρους της Ευαγγελίας, του συζύγου της και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ένα μεγάλο ευχαριστώ  στο φίλο μας από την Πάτρα, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος.