• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 11:54

Οι υπέροχοι μαθητές του 61ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών!

ID-100227464

 

Ο Γιώργος και η σύζυγός του μένουν στο Ν.Ηράκλειο. Έχουν ένα βρέφος ενός μήνα, δίδυμα 6 ετών και ένα κοριτσάκι 7 ετών. Ο Γιώργος έχει 67% αναπηρία και επιλειπτικές κρίσεις. Αυτό προέκυψε όταν τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο ενώ ήταν πεζός. Εξαιτίας αυτού, δεν μπορεί πλέον να εργαστεί. Εδώ και κάποιους μήνες, του έχουν κόψει το επίδομα αναπηρίας, καθώς θα περάσει από επανεξέταση. Αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρές δυσκολίες, κινδυνεύουν και με έξωση.

Μία εκπαιδευτικός στο 61ο δημοτικό σχολείο Αθηνών, προσπαθεί να διδάξει στους μικρούς μαθητές της την έννοια του εθελοντισμού και της προσφοράς! Οι γονείς ευαισθητοποιήθηκαν ιδιαίτερα και με χαρά αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια. Συγκέντρωσαν λοιπόν και παρέδωσαν πολλά μωρουδιακά ρούχα στην οικογένεια του Γιώργου, η οποία σίγουρα θα τα χρησιμοποιήσει στο έπακρο!

Η συγκεκριμένη ιστορία θα εκτυπωθεί και θα αναρτηθεί μεταξύ άλλων, στο πινακάκι του εθελοντισμού της τάξης! Θα είναι μία μικρή επιβραβεύση για το έργο των παιδιών. Εκ μέρους της οικογένειας ένα μεγάλο ευχαριστώ! Και εκ μέρους της Ομάδας του Μοιράζομαι, θα θέλαμε να πούμε συγχαρητήρια στους μαθητές της Β' τάξης του 61ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, στους γονείς τους και φυσικά στην εκπαιδευτικό! Αποτελούν φωτεινό παράδειγμα, μας συγκινούν ιδιαίτερα και τους στέλνουμε την αγάπη μας!