• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 11:08

Μοιράζομαι με κάθε αφορμή!

zwgrafia

 

Ο Δημήτρης είναι ένας φίλος του Μοιράζομαι, ο οποίος έχει καλύψει ανάγκες οικογενειών που στηρίζουμε, στο πρόσφατο παρελθόν. Όταν προέκυψε να κάνει ένα ταξίδι στην Πάτρα, σκέφτηκε να κοιτάξει στην ιστοσελίδα μας, εάν υπήρχε οικογένεια που να χρειάζεται κάτι στην περιοχή. Και όντως υπήρχε, η οικογένεια της Ελένης. Η Ελένη είναι μητέρα 4 παιδιών, τα τρία από τα οποία ζουν μαζί της. Είναι σε διάσταση με το σύζυγό της, εδώ και πέντε χρόνια. Μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά, χωρίς την παραμικρή βοήθεια. Είναι άνεργη και η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Ο Δημήτρης φρόντισε και επισκέπτηκε την οικογένεια με έναν φίλο του. Είχαν προμηθευτεί μεγάλη ποσότητα από τρόφιμα. Η Ελένη και τα παιδιά δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους! Αλλά και οι φίλοι απόλαυσαν την επίσκεψη. "Μας δέχτηκαν στο σπίτι τους με πολλή χαρά και μας έδειξαν πολλή αγάπη! Γνωρίσαμε την μητέρα και τα παιδιά και είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε λίγο χρόνο με τον μικρό Βασίλη, κάτι που μας χαροποίησε ακόμη περισσότερο! Τους ανακουφίσαμε προσωρινά. Ελπίζουμε στη συνεχή αλληλεγγύη όλων", μας είπε ο Δημήτρης.

Ένα ταξίδι λοιπόν, στάθηκε η αφορμή για την κάλυψη άλλης μία σημαντικής ανάγκης. Η οικογένεια του Μοιράζομαι ολοένα μεγαλώνει, γεγονός που μας χαροποιεί πάρα πολύ! Και οι δεσμοί που αναπτύσσονται ανάμεσα στα μέλη μας, είναι μοναδικοί! Εκ μέρους της οικογένειας της Ελένης και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά  το Δημήτρη και το φίλο του για την ευαισθησία που τους διακρίνει!