• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 12:06

Το να μοιράζεσαι είναι πάρα πολύ εύκολο και απλό!

ID-100273258

 

Η Νικολέτα και ο σύζυγός της μένουν στον Ασπρόπυργο. Έχουν 5 παιδιά ηλικίας 1, 2 1⁄2, 5, 6 και 8 ετών, ενώ τον προηγούμενο μήνα, ήρθε στον κόσμο το 6ο μέλος της οικογένειάς τους. Παρά τις προσπάθειές τους για αναζήτηση εργασίας, είναι άνεργοι εδώ και καιρό. Αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά πρόβληματα, είναι αδύνατον να καλύψουν ακόμη και βασικές τους ανάγκες. Η έκκλησή τους αφορούσε γάλα για το νεογέννητο αλλά και για τα μεγαλύτερα παιδιά τους.

Ένα από τα στοιχεία που κάνει το Μοιράζομαι μοναδικό, είναι η δυνατότητα που δίνει στα μέλη του να εμπλακούν όσο επιθυμούν στην κάλυψη μίας ανάγκης. Μπορεί κανείς να επισκεπτεί όποιον έχει ανάγκες και να παραδώσει ο ίδιος τα αγαθά. Μπορεί όμως και να καλύψει μία ανάγκη κάνοντας την παραγγελία των αγαθών από το Internet, τόσο απλά! Αυτό έπραξε η Βίκυ. Μόλις είδε την αγγελία της Νικολέτας, έκανε παραγγελία γάλακτος μέσω Internet και κανόνισε να παραδοθεί στο σπίτι της οικογένειας. Το νεαρό ζευγάρι πήρε μεγάλη ανάσα, καθώς δεν έχουν να ανησυχούν για την προμήθεια γάλακτος για τα παιδιά τους για το προσεχές διάστημα.

Με έναν τόσο απλό τρόπο, χωρίς να χρειαστεί να τρέξει κάποιος πουθενά, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει απαραίτητα αγαθά και χαρά, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκες. Όπως η Βίκυ, την οποία ευχαριστούμε πάρα πολύ , εκ μέρους της οικογένειας και της Ομάδας του Μοιράζομαι!