• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 14:39

Χαμόγελα για μία ηλικιωμένη και την οικογένειά της!

ID-100256336

 

Η Βασιλική ζει στον Ασπρόπυργο με τους γονείς της, την κόρη της και την αδελφή της που είναι ΑΜΕΑ. Οι συνθήκες διαβίωσης τους είναι πολύ δύσκολες, είναι όλοι άνεργοι και συντηρούνται από τη χαμηλή σύνταξη του πατέρα. Υπάρχουν και πολλά θέματα υγείας.
Η Κυρία Ελένη, μητέρα της οικογένειας, ζει με την υποστήριξη οξυγόνου. Δυστυχώς είχε χαλάσει η μάσκα του συμπυκνωτή και όλη η οικογένεια ανησυχούσε για την πορεία της υγείας της. Φίλος του Μοιράζομαι, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, κάλυψε την ανάγκη αυτή, μοιράζοντας στην Κυρία Ελένη και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της απίστευτη ανακούφιση και χαρά! Η Βασιλική μας είπε: "Επιτέλους! Τόσες εβδομάδες δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Από χθες που παραλάβαμε την μάσκα, επιτέλους κοιμάται ήσυχα. Και εμείς το ίδιο καθώς δόθηκε τέλος στην αγωνία μας!".
Εκ μέρους της οικογένειας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες  στο μέλος μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ανταποκρίνεται άμεσα σε ανάγκη υγείας και η ευαισθησία του μας έχει συγκινήσει πάρα πολύ!