• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 17:24

Με αφορμή τα γενέθλια της Βερόνικας!

ID-10070350

 

Η Ματούλα και ο σύζυγός της μένουν στον Πειραιά. Έχουν τρία παιδιά, ηλικίας 16, 19 και 20 ετών. Ο μεγάλος γιος τους έχει νοητική υστέρηση, ενώ η κόρη τους είναι καρκινοπαθής. Εκείνη είναι άνεργη, ενώ ο άντρας της εργάζεται περιστασιακά. Αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες: οφείλουν ενοίκια και σε λογαριασμούς ΔΕΚΟ, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάλυψη βασικών αναγκών τους. Έφτασαν στο σημείο να κινδυνεύουν να τους κόψουν το ρεύμα. Ευτυχώς, έδωσαν με τη βοήθεια φίλων κάποια χρήματα στη ΔΕΗ. Διαφορετικά, θα κινδύνευε η υγεία της μικρής, καθώς το ψυγείο είναι απαραίτητο για τη συντήρηση των φαρμάκων της. Έχουν πολλές ανάγκες και όταν έφτασαν στο Μοιράζομαι, ήταν απελπισμένοι.

Από την άλλη πλευρά, η Βερόνικα είχε τα γενέθλιά της την προηγούμενη Παρασκευή. Ένας φίλος της επιθυμούσε να της κάνει ένα ξεχωριστό δώρο. Επέλεξε λοιπόν να καλύψει την ανάγκης της οικογένειας της Ματούλας για τρόφιμα! Η έκπληξη και η χαρά της Βερόνικας ήταν μεγάλη! Το ίδιο και της οικογένειας στον Πειραιά! Τα παιδιά τρελάθηκαν όταν τους μετέφερε η μητέρας τους τα χαρμόσυνα νέα. Η μικρή ζήτησε από την μητέρα της να προμηθευτεί υλικά για να της φτιάξει πίτσα, που έχει πάρα πολύ καιρό να απολαύσει. Η συγκίνηση των δύο γονέων ήταν μεγάλη και δεν σταμάτησαν να μας παίρνουν τηλέφωνο και να ζητούν να μεταφέρουμε ευχές στη Βερόνικα αλλά και στο φίλο της.

Εκ μέρους της οικογένειας της Ματούλας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να εκφράσουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ  στο μέλος μας που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμο για την προσφορά του. Το δώρο του ήταν πραγματικά μοναδικό για τη φίλη του και συνάμα τόσο σημαντικό για την οικογένεια! Και φυσικά, θέλουμε με τη σειρά μας να πούμε χαρούμενα γενέθλια στη Βερόνικα!