• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 14:23

Η κατάθεση ψυχής της Γεωργίας

Aris-GeorgiaAris-Georgia2

 

Η Γεωργία είναι 39 ετών. Είναι μητέρα 4 παιδιών, εκ των οποίων τα 3 είναι ανήλικα. Μένει στην Αργυρούπολη με το σύζυγό της και τα τρία παιδιά της, ο μεγάλος γιος μένει μόνος του. Η Γεωργία έχει χάσει την όρασή της από το ένα της μάτι, από γλαύκωμα. Κινδύνευε να χάσει εντελώς την όρασή της. Η χειρουργική επέμβαση ήταν απαραίτητη. Είναι όμως ανασφάλιστη και άνεργη. "Απελπισία...σκοτάδι...πανικός...", αυτά ήταν τα λόγια της.

Η ιστορία της Γεωργίας μας συγκίνησε πολύ. Το ίδιο και φίλους του Μοιράζομαι, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην ανάγκη της. Ένα μέλος μας κάλυψε την ανάγκη για προεγχειρητικό έλεγχο , ενώ δύο αδέλφια, επίσης μέλη μας, ανέλαβαν το κόστος  της χειρουργικής  επέμβασης . Όταν το ανακοινώσαμε στη Γεωργία, ότι είχαν βρεθεί οι άνθρωποι που θα κάλυπταν την τόσο σημαντική ανάγκη της, η συγκίνησή της ήταν απερίγραπτη. Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου. Χρειάστηκε να γίνει και δεύτερη επέμβαση. Η Γεωργία είναι ακόμη στη φάση της ανάρρωσης. Ήδη όμως νιώθει πολύ καλύτερα και το ηθικό της έχει αναπτερωθεί. Όπως και όλης της οικογένειας.

Οι ευχαριστήριες επιστολές της Γεωργίας ήταν μοναδικές και ίσως οι πιο συγκινητικές που έχουμε λάβει. Και οι άνθρωποι που τις παρέλαβαν, τις άξιζαν και με το παραπάνω. Αποτελούν και οι τρεις τους λαμπρά παραδείγματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Εκ μέρους της Γεωργίας, της οικογένειάς της και της Ομάδας του Μοιράζομαι, στέλνουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στους φίλους μας, οι οποίοι επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι!