• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 00:00

Χριστουγεννιάτικα δώρα από την Triaena Maritime Security Ltd!

ID-100222906

 

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα όταν εταιρείες αποφασίζουν να στηρίξουν συνανθρώπους μας, οι οποίοι ζουν στα όρια της φτώχειας. Αυτό έπραξε για τις γιορτές η Διοίκηση της Triaena Maritime Security. Προχώρησαν στην κάλυψη αναγκών τριών οικογενειών.

Η 1η οικογένεια ήταν της Σοφίας. Πρόκειται για μία νεαρή, ανύπαντρη μητέρα. Έχει δύο παιδιά ηλικίας 1 1⁄2 και 3 ετών. Της έχει παραχωρηθεί ένα σπίτι εγκαταλελειμμένο. Στο παρελθόν είχε συληθεί, δεν έχει νεροχύτη και σωλήνες και αναγκάζεται να πλένει τα πιάτα με λάστιχο έξω. Δεν έχει τζάμια, με το ζόρι έβαλε παντζούρια. Δεν έχει ούτε θέρμανση. Λαμβάνει ένα επίδομα μηνιαίως για τα παιδιά, είναι το μόνο της εισόδημα. Μαγειρεύει σε πετρογκάζ. Γενικά, οι συνθήκες διαβίωσής τους είναι πολύ σκληρές. Είχε ανάγκη από ένα πλυντήριο ρούχων. Και η Triaena Maritime φρόντισε να της το προμηθεύσει.

Ακολούθησε η οικογένεια του Απόστολου. Κατοικεί με τη γυναίκα του και το 5χρονο αγοράκι τους στην Αργυρούπολη. Είναι άνεργος εδώ και 2 χρόνια περίπου και οι συνθήκες ζωής τους έχουν αλλάξει δραματικά. Αδυνατούν να καλύψουν ακόμη και βασικές τους ανάγκες. Το παιδί τους είχε ακόμη κούνια, δεν είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν παιδικό κρεβάτι. Ο μικρός φίλος μας κοιμάται πλέον άνετα, χάρη στην προσφορά της Triaena Maritime.

Τέλος, στήριξη έλαβε και η οικογένεια της Αϊσέ. Πρόκειται για οικογένεια Ελλήνων από την Κομοτηνή. Μένουν στον Βοτανικό. Μαζί με τους γονείς, μένουν ο γιος με τη σύζυγό του και το 2 χρονών παιδί τους, καθώς και η 16χρονη κόρη τους που είναι ΑμεΑ. Είναι άνεργοι τα τελευταία χρόνια και αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες: οφείλουν ενοίκια και σε λογαριασμούς ΔΕΚΟ, από το προηγούμενο σπίτι τους έγινε έξωση και κράτησαν τα πράγματά τους...γενικότερα αντιμετωπίζουν δυσκολία στην κάλυψη βασικών αναγκών. Είχαν ανάγκη από μία μικρή τηλεόραση για την κόρη τους. Είναι ΑμεΑ, αποτελεί την μόνη διασκέδασή της και αυτή που είχαν, ήταν χαλασμένη. Πλέον, η 16χρονη κοπέλα έχει μία δική της, ολοκαίνουργια τηλεόραση , για να περνά την ώρα της ευχάριστα.

Εκ μέρους των τριών οικογενειών και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά την Triaena Maritime Security. Η προσφορά της ήταν πολύ σημαντική και συγκινητική. Χαιρόμαστε που πίσω από μεγάλες εταιρείες, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι!