• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 00:00

Για τους Νικόλες της ζωής της!

ID-100227464

 

Στις 6 Δεκεμβρίου γιόρταζαν οι δύο μεγάλες αγάπες της ζωής της: ο άντρας της και ο γιος της! Αποφάσισε λοιπόν να τους κάνει ένα ξεχωριστό δώρο, μέσω του Μοιράζομαι! Επισκέπτηκε το site μας, διάβασε τις αγγελίες και αυτή που την άγγιξε, ήταν της Φρόσως. Η Φρόσω είναι μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας. Έχει δύο αγόρια, 11 και 15 ετών. Ζουν σε ένα φτωχικό σπίτι στο Περιστέρι. Η νεαρή μητέρα απασχολείται σπάνια, παρά την προσπάθειάς της για ανεύρεση εργασίας. Έτσι, αδυνατεί να καλύψει ακόμα και τις βασικές, καθημερινές τους ανάγκες. Όπως εκείνη των τροφίμων.

Η Τζούλια λοιπόν ενημέρωσε το σύζυγό της για το δώρο που επιθυμούσε να του κάνει. Εκείνος ενθουσιάστηκε και μαζί, επισκέπτηκαν super market της περιοχής τους. Γέμισαν το καρότσι με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κρέας, γαλακτοκομικά και ένα σωρό λιχουδιές για τα παιδιά! Στη συνέχεια, επισκέπτηκαν το σπίτι στο Περιστέρι, γνώρισαν τη Φρόσω και μαζί τη χαρά του να στηρίζεις συνανθρώπους μας! Οι σκηνές που εξελίχθηκαν όταν τα παιδιά άνοιξαν τα ψώνια, ήταν πολύ συγκινητικές! Από την πλευρά της, η Φρόσω δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά και να στέλνει ευχές για τους δύο Νικόλες!

Εκ μέρους της Φρόσως και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θέλουμε να ευχηθούμε χρόνια πολλά ευτυχισμένα στο σύζυγο και το μικρό γιο της Τζούλιας! Και να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια  στη φίλη μας για την επιλογή αυτού του τόσο ξεχωριστού και σημαντικού δώρου!