• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014 00:00

Μοίρασαν απλόχερα αγάπη!

Η Σοφία είναι 38 ετών και κατοικεί στην Ιεράπετρα. Έχει τρία παιδιά ηλικίας 9, 11 και 13 ετών. Ημιαπασχολείται μόνο τη θερινή περίοδο και αυτό δυσκολεύει πολύ τις συνθήκες διαβίωσής τους. Οφείλουν ενοίκια, κινδυνεύουουν με έξωση, οφείλουν και σε λογαριασμούς ΔΕΚΟ. Είχαν άμεση ανάγκη από τρόφιμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρ'όλο που είναι καρκινοπαθής, δεν πηγαίνει στο Ηράκλειο για να κάνει θεραπεία, προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα της βενζίνης, έστω για λίγα τροφιμα.

Δύο φίλοι από το Ηράκλειο συγκινήθηκαν από την περίπτωση της οικογένειας και θέλησαν να τη στηρίξουν. Προμηθεύτηκαν τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια για τα παιδιά και πήγαν στην Ιεράπετρα. Επισκέπτηκαν το σπίτι της Σοφίας, γνώρισαν τα παιδιά και έπαιξαν μαζί τους. Έκατσαν και συζήτησαν με τη Σοφία και της υποσχέθηκαν ότι θα σταθούν δίπλα της, με όποιο τρόπο μπορούν. Η νεαρή μητέρα χάρηκε πάρα πολύ που είδε τα παιδιά της να χαμογελούν και που ένιωσε λιγότερο μόνη, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Εκ μέρους της Σοφίας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε πολύ  τους δύο φίλους, που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι, για την ευαισθησία τους και προσφορά τους!

ID-10065322