• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 00:00

Το καλύτερο Πρωτοχρονιάτικο δώρο!

ID-100199773

 

Ο Δημήτρης είναι κάτοικος Λυκόβρυσης. Είναι άνεργος και η σύζυγός του επίσης. Έχει 3 παιδιά, 7, 14 και 16 ετών. Μένουν σε ενοικιαζόμενη οικία και έχει απλήρωτα 2 ενοίκια. Ο 14χρονος γιος τους εξετάστηκε και σύμφωνα με τη διάγνωση του γιατρού, πρέπει να φορέσει κηδεμόνα κυφώσεως. Το κόστος του ήταν πολύ υψηλό και οι γονείς δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν.

Μία εταιρεία ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Δημήτρη για στήριξη. Ήρθαν σε επικοινωνία με εταιρεία ορθοπεδικών ειδών και ενημέρωσαν για την κάλυψη του κηδεμόνα. Υπάλληλος της εταιρείας ορθοπεδικών επισκέπτηκε το σπίτι της οικογένειας και πήρε τα μέτρα του 14χρονου. Μία εβδομάδα αργότερα, παραμονές Πρωτοχρονιάς, ο κηδεμόνας ήταν έτοιμος και παραδόθηκε στη Λυκόβρυση. Οι γονείς ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι, που ένας άγνωστος ευαισθητοποιήθηκε, για το θέμα υγείας του δικού τους παιδιού και έδωσε λύση. Ήταν το καλύτερο Πρωτοχρονιάτικο δώρο!

Εκ μέρους της οικογένειας του Δημήτρη και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά  τη Διοίκηση της εταιρείας, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη, για την πολύ σημαντική προσφορά της! Αποτελούν φωτεινό παράδειγμα!