• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 00:00

Χριστουγεννιάτικο παραμύθι από το Creative Play!

ID-10050257

 

Το Creative Play είναι χώρος δημιουργικής, παιδικής ενασχόλησης, με έδρα τη Γλυφάδα. Με αφορμή τη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά, η Διοίκηση και το προσωπικό σκέφτηκαν να καλύψουν ανάγκες μέσω του Μοιράζομαι. Οι γονείς ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα του Creative Play, ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους!

Συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα από παιδικά ρούχα και παπούτσια. Επίσης, συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, με το οποίο οι υπεύθυνοι του Creative Play προμηθεύτηκαν αναγκαία αγαθά για οικογένειες που στηρίζουμε. Έτσι, η Παρασκευή παρέλαβε ρούχα και παπούτσια για τα τρία παιδάκια της, η Χρυσούλα επίσης ρούχα και βρεφικές πάνες, όπως και η Ειρήνη. Η Άννα από τη Λυκόβρυση δέχτηκε ένα ψυγείο, ένα αγαθό τόσο πολύτιμο για την πολύτεκνη οικογένειά της! Η Πηνελόπη από τα Καμένα Βούρλα ενθουσιάστηκε με το πλυντήριο ρούχων που παρέλαβε! Πιο συγκινημένοι από όλους, ήταν ο Νίκος και η Ειρήνη από την Πάτρα. Η απόσταση δεν στάθηκε εμπόδιο και παρέλαβαν το στρώμα, που τόσο είχαν ανάγκη!

Εκ μέρους των οικογενειών και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε πάρα πολύ το Creative Play! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση για την όμορφη ιδέα, που χάρη και στους γονείς των παιδιών, έγινε μία όμορφη, παραμυθένια πράξη!