• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 17:47

Διάπλατα χαμόγελα για τη Σοφία!

 

dentist

Η Σοφία κατοικεί με την οικογένειά της στο Αιγάλεω. Έχουν τέσσερα παιδιά. Είναι και οι δύο άνεργοι και οι συνθήκες διαβίωσης τους είναι πάρα πολύ δύσκολες. Αδυνατούν να καλύψουν βασικές τους ανάγκες. Φίλοι του Μοιράζομαι έχουν καλύψει ανάγκες των παιδιών τους. Αυτή τη φορά, θέλησε να αναφερθεί σε μία προσωπική της ανάγκη. Είχε μεγάλο πρόβλημα με τα δόντια της. Το είχε καθυστερήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι πόνοι ήταν πλέον ανυπόφοροι. Είχε ανάγκη να επισκεπτεί έναν οδοντίατρο, ήταν απαραίτητο να κάνει μία απονεύρωση και θεραπεία ούλων.

Φίλος του Μοιράζομαι είχε καλύψει ανάγκες της οικογένειας στο παρελθόν. Μας είχε ενημερώσει ότι επιθυμούσε να τον ειδοποιούμε για ανάγκες της συγκεκριμένης οικογένειας. Και όταν τον καλέσαμε, αμέσως θέλησε να καλύψει τις οδοντιατρικές εργασίες για τη Σοφία. Η νεαρή μητέρα έκανε ότι ήταν απαραίτητο και πλέον έχει ανακουφιστεί από τους πόνους. Μπορεί να χαμογελά ξανά!

Εκ μέρους της Σοφίας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε πάρα πολύ  το μέλος μας για την ανιδιοτελή προσφορά του! Ειδικά η κάλυψη αναγκών υγείας, μας συγκινεί πολύ!