• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 00:00

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς!

 

Ο Πέτρος και η γυναίκα του κατοικούν στον Ταύρο. Έχουν τρία παιδιά: το μωρό τους είναι 7 μηνών και τα άλλα δύο 2 και 8 ετών. Είναι και οι δύο μακροχρόνια άνεργοι, δεν λαμβάνουν κανένα επίδομα και δεν έχουν συγγενείς να τους στηρίξουν. Τα προβλήματα πολλά: αδυναμία αποπληρωμής του δανείου του σπιτιού τους, των λογαριασμών ΔΕΚΟ και καλύψεως οποιασδήποτε ανάγκης τους. Έκαναν έκκληση για τις ανάγκες αυτές, μέσω του moirazomai.gr. Και οι φίλοι του Μοιράζομαι φρόντισαν και τις κάλυψαν όλες!

Πρώτοι ανταποκρίθηκαν ο Σίμος και ο Μάριος, οι οποίοι προσέφεραν μεγάλη ποσότητα από τρόφιμα και πάνες. Και η Έλενα έδωσε πάνες, ενώ η Μαρία τους στήριξε με τρόφιμα. Η Έφη ευαισθητοποιήθηκε για το βρέφος, δίνοντας ένα παιδικό καριτσάκι μεταφοράς. Τέλος, ο Θάνος επέλεξε να τους στηρίξει με είδη προσωπικής υγιεινής και καθαρισμού. Το νεαρό ζευγάρι δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη του και η χαρά για όλη την οικογένεια ήταν απερίγραπτη!

Εκ μέρους του Πέτρου, της συζύγου του και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε θερμά τους Σίμο, Μάριο, Έλενα, Μαρία, Έφη και Θάνο! Εξέπληξαν ευχάριστα την οικογένεια και της χάρισαν αισιοδοξία και ελπίδα!