• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 00:00

Η ευγνωμοσύνη της Αναστασίας!

Η Αναστασία κατοικεί με το σύζυγο της στον Πειραιά. Είναι άνεργη εδώ και καιρό. Ο άντρας της δεν μπορεί να εργαστεί, έχει 67% αναπηρία. Αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ, πόσο περισσότερο για να καλύψουν άλλες βασικές ανάγκες τους, όπως τα τρόφιμα. Ακόμη και ένα επίδομα που λάμβανε ο σύζυγός της κόπηκε το Σεπτέμβριο, μέχρι να περάσει από επανεξέταση. Τρέφονται σχεδόν αποκλειστικά με μακαρόνια και ρύζι από το συσσίτιο της ενορίας τους. Αυτό ειδικά για το σύζυγό της που έχει πρόβλημα και με την καρδιά του, είναι ιδιαίτερα κακό. Η Αναστασία είχε αναρτήσει αγγελίες για τα φάρμακα του συζύγου της και για τρόφιμα.

Ο Γιώργος είναι ένα μέλος μας που ευαισθητοποιείται ιδιαίτερα από ανάγκες υγείας. Θέλησε λοιπόν να καλύψει την ανάγκη των φαρμάκων. Συγκινήθηκε όμως ιδιαίτερα, όταν διάβασε ότι το ζευγάρι τρέφεται μόνο από το συσσίτιο. Έτσι αποφάσισε να αποστείλει και μεγάλη ποσότητα τροφίμων. Η συγκίνηση της Αναστασίας ήταν τόσο έντονη...τα λόγια της θα μείνουν για καιρό στο μυαλό μας. Μάλιστα ετοίμασε με πολύ αγάπη και απέστειλε στο μέλος μας, μία ιδιαίτερη ευχαριστήρια επιστολή, δείγμα της ευγνωμοσύνης της.

Εκ μέρους της Αναστασίας, του συζύγου της και της Ομάδας του Μοιράζομαι, ευχαριστούμε πολύ το Γιώργο για την ευαισθησία που τον διακρίνει. Είναι πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας και μας τιμά ιδιαίτερα, που έχουμε ανθρώπους σαν εκείνον, πάντα δίπλα στην προσπάθειά μας!