• Μοιράζομαιbanner
  • Μοιράζομαιbanner-δώρο

Το Μοιράζομαι ολοκλήρωσε έναν κύκλο!

3 χρόνια μοιράσαμε μαζί χαμόγελα

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 00:00

Άλλη μία κάλυψη αναπηρικού αμαξιδίου, πολύτιμο δώρο για 14χρονη!

Ήταν Ιούνιος όταν η μητέρα δίδυμων 14χρονων κοριτσιών επικοινώνησε μαζί μας, για να ζητήσει στήριξη. Είναι χήρα και μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της με μεγάλες δυσκολίες. Η μία κόρη της είναι τετραπληγική και χρειαζόταν αναπηρικό αμαξίδιο ειδικής κατασκευής. Το κόστος του ήταν ιδιαίτερα υψηλό, το προηγούμενο είχε χαλάσει και αδυνατούσε να το αντικαταστήσει. Οι μήνες περνούσαν και παρά τη γνώση ότι, μία ανάγκη τέτοιου κόστους ήταν δύσκολο να καλυφθεί σύντομα, η μητέρα απογοητευόταν. Οι εθελοντές του Μοιράζομαι δε σταμάτησαν λεπτό να την εμψυχώνουν και να προσπαθούν να διατηρήσει τις ελπίδες της.

Και πράγματι, ήρθε η μέρα που δέχτηκε το τηλεφώνημα, που τόσο πολύ περίμενε. Είναι δύσκολο να περιγράψουμε αυτές τις στιγμές. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν την αντίδραση και τη συγκίνηση κάποιου, όταν καλύπτεται κάποια ανάγκη του. Πολύ περισσότερο όταν η ανάγκη αυτή είναι υγείας. Η μονογονεϊκή οικογένεια παρέλαβε το αναπηρικό αμαξίδιο λίγες εβδομάδες αργότερα και η καθημερινότητα της έχει βελτιωθεί πολύ.

Εκ μέρους της μητέρας και της Ομάδας του Μοιράζομαι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, το μέλος μας που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμο. Πρόκειται για το 3ο παιδικό, αναπηρικό αμαξίδιο, ειδικής κατασκευής που καλύπτεται μέσω του Μοιράζομαι. Αγαπητέ φίλε μας, η προσφορά σας ήταν μοναδική και εξαιρετικά σημαντική! Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε ανθρώπους σαν εσάς δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια!